WaterWaterBeClean

Потребно е многу сино за да остане зелено.

Location

Илиденска 18/А / 7 кат
Тетово 1200, Северна Македонија

Станете во контакт

Слободно контактирајте со нас со какви било прашања или прашања.

Јавете ни се

+41 78 663 35 00

Испратете ни е-пошта

info@waterbeclean.com

Часови

Понеделник – Петок:

09:00 – 17:30

Сабота:

09:00 – 13:30

За WaterBeClean

WaterBeClean е минерален јонизатор за проток на вода со форма на бокал. За разлика од електричниот јонизатор на вода, не му треба струја за да функционира. Првично, неговите честички од активен јаглен ја прочистуваат водата од загадувачи, а потоа, благодарение на специјалната керамика содржана во филтерот, водата претрпува минерална јонизација. Покрај тоа, мала плоча вметната на дното на гарафата го обезбедува вистинскиот енергетски квалитет. Финалниот производ, WaterBeClean вода, е хармонично енергизиран, чист, алкален, јонизиран и антиоксиданс. Ве молиме запомнете: перформансите на јонизација може да се разликуваат во зависност од минералниот состав на водата. Поради оваа причина, не може секогаш да се гарантираат високи перформанси на јонизација и затоа е можна ниска до многу ниска pH вредност и/или редокс вредност во позитивниот опсег

Потребно е многу сино за да остане зелено.

Еколошки, бидејќи само патронот треба да се замени

Секоја капка чиста вода ни е важна!

Еден филтер кертриџ може да се користи за филтрирање на 300 литри вода. Препорачуваме менување на филтерот по 60 дена, без разлика дали е постигната максималната брзина на проток или не. Ова обезбедува оптимални перформанси на филтерот и значително го намалува ризикот од размножување на бактерии во филтерот. Јонизирачката моќ зависи од потеклото на водата.

Зошто да изберете WaterBeClean?

N

Пренослив

Можете лесно да го земете со себе и секогаш да уживате во добра вода каде и да одите.

N

Богата чиста вода

Специјалната керамика ја јонизира водата, ја прави алкална, антиоксидантна и богата со кислород

N

SANUSLIFE®

Технологија на филтрирање според SANUSLIFE® INTERNATIONAL