It’s not just a treat, it’s a treatment

Рај за лично исцелување, раст и откривање.

Најдете ја најдобрата терапија за вас

Швајцарски квалитет и задоволство

8во1

Осум признати форми на терапија се комбинирани во еден велнес систем.

RB CAM-и

Четири различни терапии за масажа со компримиран воздух.

МАКСИМУС

Стол за масажа Hightech
Премиум класа.

Extendus

Столот кој им помага на лицата со оштетен грб или ги спречува од тоа, обезбедува и максимално олеснување на интервертебралните дискови со благо истегнување на рбетот…