Добре дојдовте во cellRESETTING

Систем за ресетирање на ќелии

cellRESET е систем за детоксикација создаден во Германија со цел да им помогне на луѓето да го вратат процесот на стареење, да ги ресетираат клетките и да изгубат тежина. Тоа е комбинација од додатоци во исхраната FitLine, режим на исхрана и умерено вежбање.

RESETTING на ќелија има 3 фази

1. Активирање

2. Стабилизација

3. Начин на живот

Како работи

Фазата на активирање му помага на телото да го развие својот потенцијал

Во фазата на стабилизација, телото се оптимизира и обезбедува целосни перформанси

Сега ниту повремена прослава веќе не може да ги наруши природните процеси

Што е РЕСЕТИРАЊЕ на ќелијата

Откријте cellRESETTING – револуционерен концепт дизајниран за едноставност, ефективност и модерно живеење. Уживајте во вкусните оброци четири пати на ден, секогаш чувствувајќи се сити и без вежбање во текот на првата недела. Со лесни за следење упатства и личен придружник, постигнете поздрав, поживописен живот без типичните несакани ефекти од конвенционалните диети. Прифатете го cellRESETTING и отклучете свет на виталност, задоволство и безгранична енергија.

Нашиот концепт за РЕСЕТИРАЊЕ на ќелијата се состои од

3 различни денови

БЕЛИ ДЕНОВИ

Високо протеински
(бело месо, риба, тофу…)
денови за чистење и балансирање

ЗЕЛЕНИ ДЕНОВИ

Основата за ова е
висококвалитетен, природен
и чиста храна

ЦРВЕНИ ДЕНОВИ

Забави, празници, викенди
со семејството и пријателите:
десерти, колачи, вино, пиво