Mirë se vini në cellRESETTING

Sistemi cellRESETTING

cellRESET është një sistem detoksifikimi i krijuar në Gjermani për të ndihmuar njerëzit të kthejnë procesin e plakjes, të rivendosin qelizat dhe të humbin peshë. Është një kombinim i suplementeve ushqimore FitLine, një diete të regjimentuar dhe ushtrime të moderuara.

cellRESETTING ka 3 faza

1. Aktivizimi

2. Stabilizimi

3. Mënyra e jetesës

Si funksionon

Faza e aktivizimit ndihmon trupin të zhvillojë potencialin e tij

Në fazën e stabilizimit, trupi optimizon veten dhe jep performancë të plotë

Tani edhe një festë e rastësishme nuk mund të shqetësojë më proceset natyrore

Çfarë është cellRESETTING

Zbuloni cellRESETTING – një koncept revolucionar i krijuar për thjeshtësi, efektivitet dhe jetë moderne. Shijoni ushqime të shijshme katër herë në ditë, gjithmonë duke u ndjerë të ngopur dhe pa ushtruar gjatë javës së parë. Me udhëzime të thjeshta për t’u ndjekur dhe një shoqërues personal, arrini një jetë më të shëndetshme, më të gjallë pa efektet anësore tipike të dietave konvencionale. Përqafoni cellRESETTING dhe zhbllokoni një botë vitaliteti, kënaqësie dhe energjie të pakufishme.

Koncepti ynë i cellRESETTING përbëhet nga

3 ditë të ndryshme

DITËT E BARDHA

Me shumë proteina
(mish i bardhë, peshk, tofu…)
ditë pastrimi dhe balancimi

DITËT E GJELBËRTA

Baza për këtë është
me cilësi të lartë, natyrale
dhe ushqim të pastër

DITËT E KUQE

Festa, pushime, fundjavë
me familjen dhe miqtë:
ëmbëlsira, torte, verë, birrë