WaterBeClean

Duhet shumë blu për të qëndruar jeshile.

Lokacioni

Ilidenska 18/A / kati 7
Tetovë 1200, Maqedonia e Veriut

Na kontaktoni

Mos ngurroni të na kontaktoni për çdo pyetje.

Na telefononi

+41 78 663 35 00

Na dërgoni email

info@waterbeclean.com

Orët

E hënë – e premte:

09:00 – 17:30

E shtunë:

09:00 – 13:30

Rreth WaterBeClean

WaterBeClean është një jonizues mineral i rrjedhës së ujit me formën e një shtambe. Ndryshe nga një jonizues elektrik i ujit, ai nuk ka nevojë për energji elektrike për të funksionuar. Fillimisht, grimcat e tij të karbonit të aktivizuar pastrojnë ujin nga ndotësit dhe më pas, falë qeramikës speciale që përmban filtri, uji i nënshtrohet një jonizimi mineral. Përveç kësaj, një pllakë e vogël e futur në pjesën e poshtme të karafës ofron cilësinë e duhur energjike. Produkti përfundimtar, uji WaterBeClean, është me energji harmonike, i pastër, alkalik, jonizues dhe antioksidant. Ju lutemi vini re: performanca e jonizimit mund të ndryshojë në varësi të përbërjes minerale të ujit. Për këtë arsye, një performancë e lartë jonizimi nuk mund të garantohet gjithmonë dhe për këtë arsye një pH e ulët në shumë e ulët dhe/ose një vlerë redoks në intervalin pozitiv është e mundur

Duhet shumë blu për të qëndruar jeshile.

Miqësore ndaj mjedisit, sepse vetëm fisheku duhet të zëvendësohet

Çdo pikë uji i pastër është e rëndësishme për ne!

Një fishek filtri mund të përdoret për të filtruar 300 litra ujë. Ne rekomandojmë ndryshimin e filtrit pas 60 ditësh, pavarësisht nëse shpejtësia maksimale e rrjedhës është arritur apo jo. Kjo siguron performancë optimale të filtrit dhe redukton në masë të madhe rrezikun e përhapjes së baktereve brenda filtrit. Fuqia jonizuese varet nga origjina e ujit.

Pse të zgjidhni WaterBeClean?

N

Portativ

Mund ta merrni lehtësisht me vete dhe të shijoni gjithmonë ujë të mirë kudo që të shkoni.

N

Ujë i pasur i pastër

Qeramikat speciale jonizojnë ujin, e bëjnë atë alkalik, antioksidant dhe të pasur me oksigjen

N

SANUSLIFE®

Teknologjia e filtrit nga SANUSLIFE® INTERNATIONAL