Дали постои можност за домашни посети?

Бидејќи работиме со уреди за терапија со висока технологија, посетите во домот немаат смисла, бидејќи напорите за поставување и демонтирање на уредите би биле преголеми.

Но, ние го носиме нашиот високотехнолошки стол за масажа MAXIMUS пред вашиот праг. Треба да се организира само прошетката надвор од вратата.

Како се подразбира тоа? Дали ќе направите масажа на вашиот праг?

Како што реков, работиме со најсовремена високотехнолошка опрема. Така, нашите терапии за масажа првенствено ги спроведува нашиот MAXIMUS. На нашите физиотерапевти им помагаат само телесните зони до кои не може да се дојде со технологија или со постојана болка.

 

Со нашиот под-концепт на RecoveryFly , ние исто така ја нудиме нашата услуга во движење. Специјално преправивме транспортно возило и „летаме“ до вас една од нашите столчиња за масажа.

 

Особено за постарите луѓе како и за трудниците можна е и смирувачка масажа за вас.