Анти Е-Смог

Компензира за електромагнетни оптоварувања предизвикани од нискофреквентна струја во куќата и високофреквентен електросмог.

Нашиот процес

Проценка и консултации

Нашиот процес започнува со темелна проценка на вашиот животен или работен простор за да се идентификуваат потенцијалните извори на електросмог. Нашиот експертски тим ќе спроведе сеопфатна консултација за да ги разбере вашите специфични потреби и грижи во врска со изложеноста на електросмог.

Инсталација и интеграција

Нашите квалификувани техничари ќе помогнат во инсталацијата и беспрекорната интеграција на уредите за заштита од електросмог во вашиот животен или работен простор. Обезбедуваме дека процесот е без проблеми и дека уредите се стратешки поставени за да обезбедат оптимална покриеност.

Прилагодени решенија

По проценката, даваме персонализирани препораки и решенија за ефикасно неутрализирање на електромагнетното зрачење. Нашата палета на најсовремени заштитни уреди е дизајнирана да одговара на различни средини и индивидуални барања, обезбедувајќи максимална ефикасност во намалувањето на изложеноста на електросмог.

Тековна поддршка и мониторинг

Нашата посветеност не завршува со инсталацијата. Обезбедуваме континуирана поддршка и мониторинг за да ја обезбедиме ефективноста на нашите решенија за заштита од електросмог. Нашиот тим е лесно достапен да одговори на какви било прашања или грижи што може да се појават, а ние спроведуваме периодично следење за да ја обезбедиме вашата благосостојба и задоволство.

Зошто електросмогот е дел од концептот без стрес?

WLAN, компјутерите, мобилните мрежи, а исто така и високонапонските линии генерираат невидливо зрачење, т.н. електросмог. Ова електромагнетно зрачење од различни извори е едноставно насекаде. Полињата на зрачење што ги создаваат луѓето се разликуваат и по вид и по фреквенција. Изложеноста на радијација е дотолку поголема ако има многу линии и техничка опрема во близина. Електросмог е всушност вештачки збор кој се состои од „електро“, „чад“ и „магла“, односно чад и магла. Може да се преведе како невидлива, електрична магла. Постојат електрични и магнетни полиња кои се разликуваат по опсег и физички својства. Тие имаат различни ефекти врз луѓето.

N

Заштитете се

N

Заштитете го вашето семејство

N

Заштитете ги вашите миленици

N

Отстранете го е-смог

N

Исчисти си го умот

N

Поздрав живот

Мисија

Нашата мисија во компанијата Electromagnetic Solutions е да создадеме побезбедна и поздрава животна средина за поединци, нудејќи им најсовремени уреди кои го неутрализираат електромагнетното зрачење. Наша цел е да ги заштитиме луѓето од потенцијалните здравствени ризици поврзани со електросмогот и да ги поттикнеме да водат избалансиран и без стрес живот.

Визија

Нашата визија е да бидеме глобален лидер во обезбедувањето иновативни решенија за заштита од електросмог. Ние замислуваме свет во кој поединците ќе можат да ја прифатат модерната технологија без да ја загрозат нивната благосостојба. Со постојано унапредување на нашата експертиза и понуди на производи, ние се стремиме да бидеме во првите редови во борбата против електромагнетното зрачење, што има значително влијание врз животите на луѓето ширум светот.

Вредности

Интегритет: чесност, транспарентност и етичко однесување во сите интеракции. Иновации: Континуирано подобрување, обезбедување на врвни решенија. Клиент-центричен: Фокусирајте се на потребите на клиентите и исклучителната услуга. Здравје и безбедност: Дајте приоритет на благосостојбата, нудејќи побезбедни средини за живеење. Општествена одговорност: Правење позитивно влијание, поттикнување на одржливост.

Швајцарска компанија со над 20 години искуство со електромагнетни бранови има развиено различни уреди кои ги неутрализираат овие зраци и на тој начин го штитат телото.

Најчесто поставувани прашања

u

Што е електросмог и зошто е загрижувачки?

Електросмогот, исто така познат како електромагнетно зрачење, е невидливо зрачење што го емитуваат различни електронски уреди и комуникациски технологии, како што се Wi-Fi, мобилни телефони и далноводи. Загрижува бидејќи продолжената изложеност на високо ниво на електросмог е поврзана со потенцијални здравствени ризици, вклучувајќи главоболки, замор и, во тешки случаи, развој на тумори. Минимизирањето на изложеноста на електросмог е од суштинско значење за одржување на целокупната благосостојба.

u

Како да знам дали ги доживувам ефектите на електросмогот?

Електросмогот може да се манифестира на различни начини, со вообичаени симптоми вклучувајќи главоболки, замор, нарушувања на спиењето и зголемен стрес. Ако забележите такви симптоми, особено кога користите електронски уреди или поминувате време во близина на рутери за Wi-Fi или далноводи, тоа може да биде знак за чувствителност на електросмог. Нашите заштитни уреди можат да помогнат во ублажување на овие симптоми со намалување на изложеноста на електромагнетно зрачење. Меѓутоа, ако симптомите продолжат или се влошат, неопходно е да се консултирате со здравствен работник за сеопфатна евалуација.

u

Дали уредите за заштита од електросмог се лесни за употреба?

Да, нашите уреди за заштита од електросмог се дизајнирани имајќи ја предвид леснотијата на користење. Тие се прифатливи за корисникот и можат лесно да се интегрираат во вашиот животен или работен простор. Едноставно следете ги дадените упатства и ќе можете да уживате во придобивките од намалената изложеност на електросмог без комплицирано поставување.

u

Како да се заштитам од електросмог?

Заштита од електросмог е можна со помош на специјализирани уреди. Нашата компанија нуди врвни решенија кои ги неутрализираат електромагнетните бранови, обезбедувајќи заштита на телото. Со користење на овие уреди, можете да создадете побезбедна средина за живеење и да ја намалите изложеноста на штетното електромагнетно зрачење.