Rreth nesh
BeStressless

Misioni dhe vlerat tona

Kërkimi i qasjeve për prodhimin e energjisë, por edhe ruajtjen e energjisë është fokusi ynë. Ne nuk vendosim asnjë kufi – as në teknologji dhe as në aplikime tradicionale. Me qasjen e holizmit ne bëjmë diferencën.

Çfarë qasjesh po ndjekim? Ne ju ndihmojmë në kujdesin tuaj personal 360⁰ për të promovuar shëndetin dhe fitnesin tuaj (trupin dhe mendjen). Ne kombinojmë përparimin dhe traditën me terapinë tuaj. Qoftë për mjekim, për shërim, për rikuperim, për profilaksë apo për deacidifikim (detoks) të trupit. Me një kujdes të gjithanshëm shumë të veçantë, ne adresojmë trupin tuaj dhe stresorët tuaj dhe ju ofrojmë gjithçka që ju nevojitet.

Qasje të ndryshme nga fusha të zgjedhura të fizioterapisë, Mjekësia Tradicionale Kineze e aplikuar (TCM) dhe shkenca e të ushqyerit na lejojnë të marrim një pamje të përgjithshme për ju. Lloje të ndryshme analizash na japin një tregues se si dhe në çfarë kombinimi mund t’ju ndihmojmë. Në fund të fundit, është kombinimi me të cilin ne synojmë në mënyrë specifike trupin dhe mendjen tuaj.

Ne duam t’i ndihmojmë njerëzit të kenë një jetë më të mirë. Ju meritoni një jetë më të mirë, prandaj vizioni ynë:

Më shumë energji për të gjithë! – Kjo është e gjitha? – Po. – Si?

Ne zhvillojmë terapi efikase kundër stresit mendor dhe fizik. Pajisjet më të fundit, të zgjedhura posaçërisht të teknologjisë së lartë garantojnë mbështetjen më të mirë dhe më të mirën e mundshme sukses. Ne e kombinojmë teknikën me metodat tradicionale si: masazhi i duarve si suplement, kupat e këndimit për të reduktuar stresin, Mjekësia Tradicionale Kineze (TCM) me një “metodë të stilolapsit magnetik”. Ne ju ndihmojmë të keni më shumë energji për të ndryshuar jetën tuaj.

Më shumë energji do të thotë se mundeni

  • përballoni më mirë stresin (si fizikisht ashtu edhe mendërisht)
  • gjumë më i mirë dhe më efikas
  • mos ji i lodhur më kurrë
  • eliminojnë shumë efekte anësore si dhimbje koke etj
  • përmirësojnë sistemin imunitar
  • Punë më e përqendruar dhe efikase
  • rrisin shanset për të gjetur punë

Marco Gairing

Përshëndetje, emri im është Marco Gairing, unë jam pronari dhe CEO i kompanisë. Unë jam zviceran dhe vendlindja ime është St. Gallen, kam lindur në vitin 1967 dhe jam i martuar. Gruaja ime Sadet është nga Tetova.

Unë jam një trajner i stërvitur vitaliteti. Siç sugjeron fjala, më intereson gjithçka që ka të bëjë me jetën time. Të kujdesem për shëndetin tim është thirrja ime.

Më pëlqen të lexoj dhe të edukoj veten. Më pëlqen të shkoj në natyrë për të përjetuar të gjitha gjërat e bukura. Kafshët, pemët, ngjyrat, ajri i pastër.

Unë e dua punën time, të ndihmoj njerëzit është pasioni im. Kjo është arsyeja pse unë zhvilloj terapi që çojnë drejt suksesit dhe jam i lumtur të përcjell njohuritë e mia.

Fjolla

Unë jam Fjolla. Unë jam nga Maqedonia dhe jam fizioterapist. Kam studiuar mjekësi në Universitetin Shtetëror të Tetovës në degën e mjekësisë.

Më pëlqen ecja në natyrë.

Motoja ime është:

Jini të sjellshëm – ndihmoni njerëzit – qëndroni të përulur – buzëqeshni shpesh