RB CAM (masazh me ajër të kompresuar)

RB CAM – zgjatës i shtyllës kurrizore

 Zgjeruesi RB CAM zgjerohet dhe shtrin shtyllën kurrizore shumë butësisht. Pesë airbag të integruar fryhen dhe zbrazen automatikisht dhe periodikisht nga kontrollori. Kjo rrit hapësirën midis trupave vertebral dhe redukton presionin në shtyllën kurrizore.

Përfitimet e zgjatuesit të shtyllës kurrizore

 • parandalim
 • mbështet qarkullimin e gjakut
 • ulja e stresit
 • kundërvepron “sindromën zmombie” dhe shtyllën kurrizore degjenerative
 • ndihmon në lehtësimin e dhimbjeve të shpinës
 • liron tensionin e muskujve

RB CAM – mbështjellës këmbësh

Mbështjellësit e këmbëve masazhojnë këmbët plotësisht automatikisht dhe butësisht, duke filluar me këmbën mbi 5 seksione deri te kofshë, në varësi të zgjedhjes së programit në mënyrë të mençur ose me ndërprerje. Kjo mbështet qarkullimin e gjakut dhe liron muskujt e tensionuar. Printimi mund të bëhet manualisht në 8 trashësi të ndryshme (20 – 520 mmHg), koha e aplikimit opsionalisht me 15 ose 30 min dhe koha e printimit opsionalisht me 4, 6 ose 8 sek. mund të vendoset.

Përfitimet e prangave të këmbëve

 • liron këmbët e rënda e të lodhura
 • liron muskujt e ngërçuar
 • mbështet qarkullimin e gjakut dhe
 • rrit rrjedhjen limfatike
 • mund të lehtësojë ënjtjen dhe dhimbjen e këmbëve dhe zierjen e lidhur me pamjaftueshmërinë venoze, obezitetin ose qëndrimin e zgjatur në këmbë
 • ndihmon në reduktimin e mbajtjes së ujit
 • ndihmon në stimulimin e lëvizjes së lëngut limfatik të ndenjur dhe toksinave
 • ideale edhe për atletët. Sepse duke aplikuar manchetat e këmbëve, këmbët rigjenerohen shumë më shpejt dhe rigjenerimi më i shpejtë rezulton në një rritje të performancës

RB CAM – aplikues për trupin

 Aplikatori RB CAM për trupin zbatohet në zonën e ijeve dhe stimulon si zonën e përparme të barkut, anash në ijë dhe në pjesën e pasme të pjesës së poshtme të shpinës. Gjithsej 14 airbag-ët e tij masazhojnë në mënyrë alternative zonën e poshtme të trungut, duke siguruar qarkullim më të mirë të gjakut të lëkurës dhe indit themelor.
Nëse aplikuesi i trupit përdoret së bashku me prangat e këmbës, ai mbulon një zonë të madhe, me pak fjalë, barkun , këmba, vithet dhe shpina.

Përfitimet e aplikuesit RB CAM bodyslim

 • Nëse aplikuesi i trupit përdoret së bashku me prangat e këmbës, ai mbulon një zonë të madhe, me pak fjalë, barkun, këmbën, të pasmet dhe shpinën.

RB CAM – mbështjellësi i krahut

Mbështjellësi i krahut masazhohen plotësisht automatikisht dhe butësisht, duke filluar me kyçin e dorës mbi 5 seksione deri në pjesën e sipërme të krahut. Kështu, qarkullimi i gjakut mbështetet dhe muskujt e tensionuar lirohen dhe fillon efekti i daljes limfatike. Printimi mund të bëhet manualisht në 8 trashësi të ndryshme (20 – 520 mmHg), koha e aplikimit opsionalisht me 15 ose 30 min dhe koha e printimit opsionalisht me 4, 6 ose 8 sek. mund të vendoset.

Përfitimet e manshetës së krahut

 • liron krahët e rëndë e të lodhur
 • liron muskujt e ngërçuar
 • mbështet qarkullimin e gjakut dhe rrit rrjedhjen limfatike
 • mund të lehtësojë ënjtjen dhe dhimbjen e krahëve dhe kyçeve të kyçeve të lidhura me pamjaftueshmërinë venoze, obezitetin ose qëndrimin e zgjatur në këmbë
 • mund të reduktojë mbajtjen e ujit
 • mund të stimulojë lëvizjen e lëngut limfatik të ndenjur dhe toksinave
 • ideale edhe për atletët. Sepse duke aplikuar manchetat e krahëve, krahët rigjenerohen shumë më shpejt. Dhe rigjenerimi më i shpejtë rezulton në një rritje të performancës

Rezervoni një terapi