Lapsat magjik

Natyra ka qenë gjithmonë nën ndikimin e fushave magnetike. Dihet prej kohësh se toka jonë është një magnet gjigant.
Prandaj magnetizmi ka luajtur një rol të madh që nga fillimi.

Trajtim magjik me lapsa magnetike

Si lidhet magnetizmi me trupin e njeriut?

Fushat magnetike formohen nga njëra anë me çdo lëvizje të ngarkesave elektrike dhe nga ana tjetër momenti magnetik i grimcave elementare ekziston si rezultat i rrotullimit të tyre, gjë që çon në magnet të përhershëm dhe veti të tjera magnetike të trupave të ngurtë.

Të gjitha proceset biokimike në trupin tonë lidhen me rrymat elektrike dhe fushat elektromagnetike. Mund të thuhet gjithashtu se proceset elektromagnetike janë kontrolli qendror në trup.

Eksperimentet treguan se këto rryma elektrike eliminojnë mbetjet e qelizave në enët e gjakut. Për shembull, e ashtuquajtura terapi e fushës magnetike është përdorur me shumë sukses për vite me radhë për të stimuluar rigjenerimin e qelizave, veçanërisht në lëndimet dhe frakturat e kockave.

Pse trajtimi ynë me mega magnetët tanë?

Megjithatë, në rastin e shqetësimeve të forta të rrjedhës së energjisë, këto fusha magnetike të ndara nuk janë më të mjaftueshme. Me stilolapsat tanë Magic, ne mund të drejtojmë në mënyrë specifike fushat magnetike në zonat e prekura (me fuqi magnetike prej rreth 14,000 gaus).
Kjo na lejon të punojmë shumë më fort dhe më saktë. Përveç kësaj, ne gjithashtu stimulojmë pikat e akupunkturës me majat e stilolapsave magjike.

Akupunktura është një nga metodat më të njohura të Mjekësisë Tradicionale Kineze (TCM).

Një terapist i trajnuar shumë mirë zotëron aplikimin e akupunkturës klasike. Trajnimi kërkon studim intensiv dhe një shumëllojshmëri materialesh.

Ne nuk punojmë me gjilpëra, ne përdorim stilolapsat magjikë më të butë.

Stilolapsat Magjike janë të përshtatshme për trajtim të shpejtë, si dhe për ruajtjen e shëndetit ose heqjen e bllokimeve.

Në duart tona, kunjat janë një lehtësim i madh kohe dhe financiar për ju, pasi thjeshton aplikimin sipas Mjekësisë Tradicionale Kineze dhe e bën shumë më të lehtë për shkak të kohës së ulët të kërkuar. Shërimi ose lehtësimi nga dhimbja ndodh shumë shpejt.

Foto. 1

Foto. 2

Foto. 3

Foto. 1:Pas terapisë, energjia është qartë e dukshme në pikat meridiane

Foto. 2, 3: Trajtohet përgjatë meridianëve (rrugëve të energjisë)