Jadenus

Jadenus konsiderohet guri i qetësisë dhe harmonisë.

Thuhet se ka një sërë efektesh shëruese.

Është guri i çmuar dhe duhet të çojë në qartësi dhe strukturë. Përveç kësaj, ajo duhet të ngjallë paqen dhe tolerancën e brendshme.

Ideale për të inkorporuar divanin tonë të terapisë në të dhe për ta përdorur atë si një gur masazhi ngrohës.

Shtrat për të trajtuar shtyllën kurrizore me gurë jadenus

Projektorët e brendshëm lëvizin lart e poshtë. Gurët jadenus masazhojnë butësisht shpinën dhe lëshojnë nxehtësi infra të kuqe.

Jade Stone Lounger është një zhvillim i përzier me traditën e Lindjes së Largët dhe teknologjinë e re.

Ne jemi të lumtur të rregullojmë temperaturën sipas nevojave tuaja.

Pllakat ngrohëse të patentuara të teknologjisë së lartë të bëra nga karboni epoksid sjellin nxehtësi qetësuese të trupit mbi pllakën kryesore dhe atë të këmbës.

Me projektuesit e jashtëm, dhimbja në zonën e barkut ose gjoksit mund të trajtohet në mënyrë të synuar.