Extendus

Mund të prezantoj veten?
Unë jam EXTENDUS, pak më ndryshe.

Siç mund ta shihni, unë nuk jam një karrige normale.
Ka një arsye për paraqitjen time të veçantë, sepse jam zhvilluar për të ndihmuar personat e dëmtuar nga shpina ose për t’i parandaluar ata nga kjo.

Dua të të kthej në shpinë diçka që e humb çdo ditë. Domethënë disa milimetra të gjatësisë dhe lëvizshmërisë së trupit tuaj. Po, ju tkurreni disa milimetra në ditë për shkak të gravitetit dhe presionit në disqet tuaja ndërvertebrale. Unë lehtësoj 23 disqet tuaja ndërvertebrale nëpërmjet funksionit tim të shtrirjes.

Të zgjas shpinën dhe qafën, pra shtyllën kurrizore.
Pavarësisht pamjes sime, unë jam i përshtatshëm për një dremitje me forcë. Unë gjithashtu mund të ngroh shpinën tuaj me prekjen e një butoni.

Relaksim i thellë për të gjitha shqisat

EXTENDUS është pjesë e konceptit tonë recoveryBest.

Është një program holistik i zhvilluar nga mjekët me të cilin ju mund të zvogëloni dhimbjen e shpinës në një kohë jashtëzakonisht të shkurtër, të forconi të gjithë organizmin dhe shëndetin tuaj dhe kështu të fitoni një cilësi më të mirë të jetës.

 • Dhumë më pak dhimbje shpine
 • Cilësia e gjumit është përmirësuar shumë
 • Kapacitet më i lartë i ngarkesës
 • Rigjenerimi i të gjithë organizmit
 • Relaksim i thellë i muskujve
 • Lehtësim i ankesave kronike
 • Aktivizimi i fuqive vetë-shëruese
 • Rritja e performancës
 • Rritja e vitalitetit dhe energjisë së jetës

MË në fund PA DHIMBJE

EXTENDUS siguron lehtësim maksimal të disqeve ndërvertebrale nga një shtrirje e lehtë e shtyllës kurrizore.

 • Disqet ndërvertebrale lehtësohen
 • Nervat kurrizore rifitojnë hapësirën
 • Bllokimi mund të lirohet

Nëpërmjet stimulimit të shqisave tona
rrëshqisim në një relaksim të thellë.