Në rrethet profesionale, divani 8 në 1 njihet si multi-modulim oshilues sensorial. Në linjën e produkteve, dëshirat e klientëve të një dekade të tërë u morën parasysh dhe u zbatuan duke përdorur teknologjinë më të fundit.

Në sallonet 8 në 1, tetë format e mëposhtme të njohura të terapisë kombinohen në një sistem të vetëm mirëqenieje:

  • Rezonancë magnetike
  • Drirje
  • Tingulli
  • Argjila
  • Muzikë
  • Masazh
  • Relaksim
  • Infrakuqe e largët

Kreveti ynë special: 8 në 1

1. Terapi elektromagnetike me pulsim
Gjenerator i fushës magnetike për fushë elektromagnetike me frekuencë të ulët dhe energji të ulët

2. Terapia muzikore
Muzika e kompozuar posaçërisht lejon trupin të relaksohet

3. Terapia me dridhje
70% e ujit në trup bën që mbi 70 trilion qeliza të trupit të vibrojnë

4. Terapia e zërit
Sipas ligjit të rezonancës, tonet dhe tingujt e llogaritur posaçërisht bëjnë që zona të veçanta të trupit të rezonojnë

5. Terapia e zërit
Në rrezet infra të kuqe, dëgjimi dhe ultratingulli, mikrovibrimet e buta transmetohen në trup

6. FernInfraRot-Therapy (FIR)
Rrezet natyrore të diellit transmetohen në trup me rrezet e nxehtësisë infra të kuqe të largët.

7. Terapia e relaksimit
Oktava e frekuencave individuale dhe modeleve të dridhjeve çon në relaksim të plotë brenda disa minutave

8. Mikromasazh
Mikromasazhi shtrihet në të gjithë organizmin duke përfshirë psikikën

Rezervoni një terapi