Nuk është thjesht një trajtim, është një mjekim

Një strehë për shërim, rritje dhe zbulim personal.

Gjeni terapinë më të mirë për ju

Cilësi dhe kënaqësi zvicerane

8in1

Tetë forma të njohura të terapisë kombinohen në një sistem të vetëm mirëqenieje.

RB CAM

Katër terapi të ndryshme të masazhit me ajër të kompresuar.

MAXIMUS

Karrige masazhi të teknologjisë së lart
Klasi Premium.

Extendus

Karrigia që ndihmon personat e dëmtuar nga kurrizi ose i pengon ata prej saj, gjithashtu siguron lehtësim maksimal të disqeve ndërvertebrale nga një shtrirje e lehtë e shtyllës kurrizore…

Jadenus

Jadenus konsiderohet guri i qetësimit dhe harmonisë. Thuhet se ka një sërë efektesh shëruese.

Është guri i çmuar dhe duhet të çojë në qartësi dhe strukturë. Përveç kësaj, duhet të ngjallë paqen dhe tolerancën e brendshme…

Lapsat magjik

Natyra ka qenë gjithmonë nën ndikimin e fushave magnetike. Dihet prej kohësh se toka jonë është një magnet gjigant.

Ne stimulojmë pikat e akupunkturës me majat e stilolapsave magjike…

Binaural Beats

Dekada më parë, shkencëtarët zbuluan një efekt befasues të valëve të zërit nën rreth 1500 Hertz (Hz). Nëse veshit të djathtë dhe të majtë i ofrohen tone paksa të ndryshme në të njëjtën kohë, krijohet një sinjal i ri akustik. Njeriu tani percepton një ton të vetëm pulsues, modulimi i volumit të të cilit korrespondon saktësisht me ndryshimin midis dy frekuencave të tonit…

Matje

Analiza sasiore e rezonancës
Për masën e gjendjes së trupit.

Rezervoni një terapi