A ka mundësi për vizita në shtëpi?

Meqë punojmë me pajisje terapie të teknologjisë së lartë, vizitat në shtëpi nuk kanë shumë kuptim, pasi përpjekjet për ngritjen dhe çmontimin e pajisjeve do të ishin shumë të mëdha.

Por, ne sjellim karrigen tonë të masazhit të teknologjisë së lartë MAXIMUS në pragun e derës suaj. Vetëm ecja jashtë derës duhet të organizohet.

Si do të thotë kjo? Bëni një masazh në pragun e derës?

Siç thashë, ne punojmë me pajisje moderne të teknologjisë së lartë. Kështu, terapitë tona të masazhit kryhen kryesisht nga MAXIMUS-i ynë. Vetëm zonat e trupit, të cilat nuk mund të arrihen me teknologji ose me dhimbje të vazhdueshme, ndihmojnë fizioterapistët tanë.

 

Me nën-konceptin tonë të RecoveryFly, ne ofrojmë edhe shërbimin tonë gjatë udhëtimit. Ne kemi konvertuar posaçërisht një mjet transporti dhe “fluturojmë” një nga karriget tona të masazhit tek ju.

 

Veçanërisht për të moshuarit si dhe për gratë shtatzëna, një masazh qetësues është gjithashtu i mundur për ju.