I shëndetshëm dhe fit – deri në pleqëri

 

Ne i ndihmojmë njerëzit të kenë një jetë më të mirë. Ju meritoni një jetë më të mirë.
Më shumë energji për të gjithë! – Është e gjitha kjo? – Po. – si?
Burrë i lumtur tullac me mjekër që kërcen nga lumturia
Marco Gairing

Marco Gairing

Përshëndetje, emri im është Marco Gairing, unë jam pronari dhe CEO i kompanisë. Unë jam zviceran dhe vendlindja ime është St. Gallen, kam lindur në vitin 1967 dhe jam i martuar. Gruaja ime Sadet është nga Tetova.

Unë jam një trajner i stërvitur vitaliteti. Siç sugjeron fjala, unë jam i interesuar për … Lexo më shumë

Vizioni yne

Ne zhvillojmë terapi efikase kundër stresit mendor dhe fizik. Pajisjet më të fundit, të zgjedhura posaçërisht të teknologjisë së lartë garantojnë mbështetjen më të mirë dhe më të mirën e mundshme sukses. Ne e kombinojmë teknikën me metodat tradicionale si: masazhi i duarve si suplement, kupat e këndimit për të reduktuar stresin, Mjekësia Tradicionale Kineze (TCM) me një “metodë të stilolapsit magnetik”. Ne ju ndihmojmë të… Lexo më shumë

 

Pse është e rëndësishme të jesh pa stres?

Të jesh pa stres është e barabartë me të jesh energjik. Sa më shumë stres të keni, aq më pak energji do të keni dhe kjo mund t’ju çojë në sëmundje.

Pra, stresi është drejtpërdrejt i pajtueshëm me sëmundjen.

Si do të më ndihmoni të jem pa stres?

I gjithë trajtimi ynë do t’ju mësojë të shëroheni. Ne ju ndihmojmë të dini – së pari si të ruani energjinë tuaj dhe 2dhe si të merrni më shumë energji.

Gjithashtu të gjitha trajtimet tona zhvillohen në një rreth të ruajtjes së fuqisë.

Si mund të rezervoj një seancë?

Ne kemi një mjet rezervimi. Këtu mundeni Rezervoni seancën tuaj online, ose mund të na telefononi. Kliko këtu për kontaktet tona.
Çfarë do të thotë recovery best?
Recovery Best do të thotë “rimëkëmbja më e mirë e mundshme” dhe është një premtim për të zhvilluar ofertat tona në atë mënyrë që ato të jenë ndër më të mirat dhe më premtueset.
Si lindi ideja?
Si adoleshent, Marco zbuloi përfitimet e dremitjes me forcë (dremitje të shkurtra – dremitje me forcë) për veten e tij. Ai shpejt vuri re se duke fjetur 15 minuta gjatë pushimit të drekës është shumë e mirë për të dhe i jep shumë energji për pasdite.

Nga kjo, ideja e biznesit të studios Powernap lindi 10 vjet më parë. Vit pas viti ai ka zgjeruar idenë origjinale duke përfshirë shumë elementë shëndetësorë dhe kështu ka zhvilluar më tej konceptin e tij.

Zhvillimi i vazhdueshëm i metodave të terapisë (mendore dhe fizike) është pasioni dhe motivimi i tij.

Nga e merr Marco gjithë energjinë?
Duke qenë se energjia ka qenë gjithmonë subjekti i tij, ai e ka bërë detyrë të jetës të “analizojë” energjinë e tij mendore dhe fizike. Ai zbulon se si t’i ruajë dhe t’i ndërtojë këto energji. Mbajtja në kuptimin e “mos humbjes së energjisë në mënyrë të panevojshme” dhe ndërtimi do të thotë se mbështet gjumin efikas dhe sytjena fuqie, p.sh. me rrahje binatyrale (frekuenca të veçanta të muzikës).
Cilat janë hapat e ardhshëm për zhvillimin?
Oh, ka shumë shtesa konceptesh në tubacion për optimizim. Vetëm një shembull: Restorantet e përzgjedhura në Tetovë së shpejti do të ofrojnë menu me konceptin tonë ushqimor “eatFatless.com”. EatFatless është gjithashtu pjesë e promovimit tonë shëndetësor dhe ofrohet për mysafirët e restorantit pa asnjë përpjekje. Në kartën e menusë, menutë plotësohen me një listë përbërësish (për pazar) dhe një përshkrim të përgatitjes. Në këtë mënyrë mund të bëni foto dhe ta përdorni për të gatuar në shtëpi. Qëllimi është të sjellim ushqim të shëndetshëm për familjet. Restorantet janë të çertifikuara nga ne dhe të listuara në faqen tonë të internetit.

Cam janë trajtime të veçanta për masazh me ajër të kompresuar.

Shtrati i terapisë 8in1 përfshin 8 terapi.

Karrigia e masazhit hightech ka 6 programe të ndryshme.

Extendus është një karrige zgjatje për shtyllën kurrizore.

Magjia është magji e kulluar.

Tonet që janë të programuara posaçërisht për njerëzit e stresuar për t’i bërë ata të qetë dhe të relaksuar.

Çfarë linje drejton FitTopLine?

FitTopLine mban të gjithë linjën e produkteve të kompanisë partnere gjermane, familjare “PM-International”. Kompania ka zhvilluar vazhdimisht produktet dhe gamën për 26 vjet. Shumë nga produktet janë unike për sa i përket cilësisë (shumë certifikata) dhe prodhimit (vetëm produkte natyrore në plantacionet në pronësi të kompanisë).

Ofrohen dy divizione:

Suplement dietik i klasit premium me konceptin unik , të mbrojtur globalisht të NTC (Nutrient Transport Concept)

Kozmetikë me cilësi të lartë

USP: Bukuria promovohet nga “brenda dhe jashtë”.

Pse këto dy linja produktesh janë kaq të rëndësishme për konceptin?

Pas një kërkimi të gjatë për produkte që mbështesin shëndetin, ishte e qartë se NTC e përmendur më sipër nuk është vetëm unike në botë, por ka edhe vetitë e përsosura të mëposhtme:

Koncepti i transportit të lëndëve ushqyese (NTC)® i sjell lëndët ushqyese pikërisht kur janë të nevojshme, pikërisht aty ku janë të nevojshme – në nivelin e qelizës nga brenda dhe jashtë. Teste të ndryshme kanë konfirmuar disa herë deklaratën shumë intensive “në nivelin e qelizave”. Pra, ishte e qartë: Vetëm këto produkte vihen në pikëpyetje për konceptin tonë.

Si ndihet koncepti premtues i transportit të lëndëve ushqyese (NTC®)?

Së pari e kupton se ka një efekt të menjëhershëm. Por meqë efekti jo vetëm që ndodh menjëherë, por edhe zgjat për një kohë të gjatë, dallimi është Dukshëm e dukshme. Biodisponueshmëria shumë e lartë e të gjitha produkteve, ndonjëherë mbi 90%, justifikon statusin premium dhe çmimin.

Çfarë do të thotë cellRESETTING?

cellRESETTING do të thotë “rivendosja e qelizave (të trupit) ” dhe shpjegon rezultatin përfundimtar të programit tonë të aktivizimit të metabolizmit. Në fund të 2 fazave të programit, të gjitha deri në 80 miliardë qeliza janë “reset”, pra të deacidifikuara dhe të pastruara. Rezultati: shumë më tepër energji. Dhe energjia ka shumë cilësi pozitive për trupin dhe mendjen dhe mund të zgjidhë shumë “probleme jetësore”. Prandaj suksesi i madh në humbjen e peshës deri në 20 kg (pas fazës 1 dhe 2) dhe pa efektin yo-yo.

Pse cellRESETTING është kaq i rëndësishëm për konceptin Bestressless?

Siç u përmend, programi përfshin rivendosjen e qelizave. Njerëzit kanë 60-80 miliardë qeliza. Çdo qelizë është si një central mikroskopik (magazinimi i energjisë) dhe është Zëvendësohet çdo 60-90 ditë. Tani, për shkak të ndikimeve të shumta (stresi, mjedisi, elektrosmogu dhe gjithashtu ushqyerja e dobët si ushqimi i shpejtë), shumë prej Qelizat janë të vdekura ose kanë pak energji.

Programi tani siguron që qelizat e zëvendësuara të ri-energjizohen me energji. Kështu, niveli i energjisë rritet gjatë gjithë kohës. Tani duhet të dini se rreth 1 miliard qeliza zëvendësohen çdo ditë. Nga kjo njohuri vijon: Programi zgjat 90 ditë. 90 ditët janë faza e dytë. Përpara kësaj, në fazën 1, metabolizmi (përgjegjës për energjizimin e secilës qelizë individuale) aktivizohet për 28 ditë.

Pse dieta plotësohet me produktet Fitline gjatë qelizësRESETTING?

Koncepti i transportit të lëndëve ushqyese (NTC),® pra disponueshmëria shumë e shpejtë e qelizave të përmbajtjes së produktit, na ka bindur sepse arrijmë rezultatet më të mira me të. Ne kemi nevojë për nënproduktet e cilësisë më të mirë, të disponueshme shumë shpejt në qelizë dhe me absorbim të lartë të përbërësve (biodisponibilité).

Cila është ideja pas EatFatless?

Punonjësit tanë dhe menaxherët e produkteve i kanë vënë vetes synimin për të jetuar një jetë të qëndrueshme të shëndetshme dhe në formë.

Ne plotësojmë të gjithë ushqimin tonë dhe agjërojmë një herë në vit për 28 ditë. Këtë e bëjmë me programin tonë të zhvilluar posaçërisht për aktivizimin metabolik.

Programi quhet me të drejtë cellRESETTING. Zbulo më shumë këtu.

Meqë ky program kërkon një dietë të veçantë, nuk është e lehtë për disa njerëz të gatuajnë kështu. Sidomos për njerëzit që shpesh janë në rrugë për biznes dhe hanë në restorante. Për ta, ne kemi nisur projektin EatFatless.

Njerëzit po kërkojnë gjithnjë e më shumë ushqim të shëndetshëm. Në këtë mënyrë, ne gjithashtu duam t’u japim mysafirëve në restorante mundësinë për të ngrënë shëndetshëm sipas garancisë.

Restorantet e zgjedhura kanë kështu mundësinë t’u ofrojnë mysafirëve të tyre një menu të dytë EatFatless. Çertifikimi vullnetar u jep mysafirëve sigurinë e kënaqësisë së ushqimit të gatuar saktësisht sipas planit.

Pse elektrosmogu është pjesë e konceptit të bestressless?

WLAN, kompjuterët, rrjetet celulare dhe gjithashtu linjat e tensionit të lartë gjenerojnë rrezatim të padukshëm, të ashtuquajturin elektrosmog. Ky rrezatim elektromagnetik nga burime të ndryshme është thjesht kudo.

Fushat e rrezatimit të krijuara nga njerëzit ndryshojnë në llojin dhe frekuencën. Ekspozimi ndaj rrezatimit është aq më i lartë nëse ka shumë linja dhe pajisje teknike afër. Electrosmog është në fakt një fjalë artificiale që përbëhet nga “elektro”, “tym” dhe “mjegull”, d.m.th. tym dhe mjegull. Mund të përkthehet si një mjegull e padukshme elektrike. Ka fusha elektrike dhe magnetike që ndryshojnë në rreze dhe vetitë fizike. Ata kanë efekte të ndryshme tek njerëzit.

Elektrosmogu nuk është i dukshëm. A mund të matet ende?

Po, elektrosmogu është i matshëm. Të gjithë janë të ekspozuar ndaj rrezatimit elektromagnetik çdo ditë: në shtëpi, në punë, në restorant, në autobus, kudo. Simptomat e para mund të jenë dhimbje koke dhe lodhje. Nëse shtohen ankesa të tjera, si gjumi i shqetësuar, është koha për të kërkuar burimet e rrezatimit. Kjo është për shkak se ajo ndikon në qelizat në të gjithë trupin. Në rastin më të keq, kjo mund të çojë në tumore..

A është e mundur të mbroheni nga elektrosmogu?

Po, ju mund të mbroni veten.

Një kompani zvicerane me mbi 20 vjet përvojë me valët elektromagnetike ka zhvilluar pajisje të ndryshme që neutralizojnë këto rreze dhe në këtë mënyrë mbrojnë trupin.

Pse uji i pijshëm është kaq i rëndësishëm për ne?

Po, pa ujë të gjitha gjallesat do të vdisnin. Ne njerëzit përbëhemi nga deri në 70% ujë, të cilin duhet ta “rimbushim” çdo ditë. Kjo është arsyeja pse pirja është kaq e rëndësishme. Nëse dalim nga bilanci i ujit, dehidratohemi. Ne marrim marramendje ose na bie të fikët. Në raste ekstreme, edhe mund të vdesim.

Pse shumë njerëz pinë shumë pak – A ka të bëjë kjo me cilësinë e ujit?

Po, cilësia e ujit është përkeqësuar vazhdimisht që nga epoka industriale. Uji “abuzohet” për procese të ndryshme dhe vuan prej tij.

 

Prandaj, duhet të dini për herë të parë se çfarë vetish ka trupi ynë në këtë kontekst.

  1. Është bazë – me një vlerë PH midis 7.20 dhe 7.45.
  2. Ajo është energjikisht e bashkuar negativisht. Kjo do të thotë se përmbajtja jonë e ujit (gjaku) është e ngarkuar elektrostatikisht negativisht.
  3. Trupi ynë është “i pastër” dhe duhet të mbetet i tillë. Për shembull, pesticidet, metalet e rënda, mictoplasty (një problem i madh në ujin e pijshëm sot) duhet të eliminohen. Në rastin e ujit të pijshëm nga liqenet, vëmendje duhet t’u kushtohet edhe mbetjeve të drogës.
Çfarë ka ndodhur, pse duhet pastruar përsëri uji i pijshëm?
  1. Në varësi të situatës, uji ka një vlerë PH prej më pak se 7. Kjo do të thotë se është acid dhe duhet të bazohet me shumë energji për ta bërë atë të përshtatshëm për trupin.
  2. Duke qenë se hidratimi i vetë trupit tonë është i varur nga jonizimi negativ, kjo duhet të përpunohet edhe me rritjen e shpenzimeve të energjisë.
  3. Të gjitha këto papastërti si mikroplastika, etj. duhet të eliminohen edhe me shpenzime të mëdha energjie..

 

E gjithë kjo humbje energjie është inkorporuar në konceptin e bestressless.com me qëllim ndërtimin e energjisë dhe kursimin e energjisë.

A ka mundësi për vizita në shtëpi?

Meqë punojmë me pajisje terapie të teknologjisë së lartë, vizitat në shtëpi nuk kanë shumë kuptim, pasi përpjekjet për ngritjen dhe çmontimin e pajisjeve do të ishin shumë të mëdha.

Por, ne sjellim karrigen tonë të masazhit të teknologjisë së lartë MAXIMUS në pragun e derës suaj. Vetëm ecja jashtë derës duhet të organizohet.

Si do të thotë kjo? Bëni një masazh në pragun e derës?

Siç thashë, ne punojmë me pajisje moderne të teknologjisë së lartë. Kështu, terapitë tona të masazhit kryhen kryesisht nga MAXIMUS-i ynë. Vetëm zonat e trupit, të cilat nuk mund të arrihen me teknologji ose me dhimbje të vazhdueshme, ndihmojnë fizioterapistët tanë.

 

Me nën-konceptin tonë të RecoveryFly, ne ofrojmë edhe shërbimin tonë gjatë udhëtimit. Ne kemi konvertuar posaçërisht një mjet transporti dhe “fluturojmë” një nga karriget tona të masazhit tek ju.

 

Veçanërisht për të moshuarit si dhe për gratë shtatzëna, një masazh qetësues është gjithashtu i mundur për ju.