RB CAM (масажа со компримиран воздух)

Ние нудиме четири различни масажи

RB CAM – екстензор на ‘рбетот

 RB CAM Extensor се проширува и многу нежно го истегнува ‘рбетот. Пет вградени воздушни перничиња автоматски и периодично се надувуваат и се празни од контролорот. Ова го зголемува просторот помеѓу ‘рбетните тела и го намалува притисокот врз ‘рбетот.

Придобивките од продолжувачот на ‘рбетот

 • превенција
 • поддржува циркулација на крвта
 • намалување на стресот
 • се спротивставува на „змомби синдромот“ и дегенеративниот рбет
 • помага во ублажување на болките во грбот
 • ја олабавува мускулната тензија

RB CAM – манжетни на нозете

Манжетните на нозете ги масираат нозете целосно автоматски и нежно, почнувајќи од стапалото преку 5 делови до бутот, во зависност од изборот на програмата мудро или наизменично. Ова ја поддржува циркулацијата на крвта и ги олабавува напнатите мускули. Печатењето може да се врши рачно во 8 различни дебелини (20 – 520 mmHg), времето на нанесување опционално со 15 или 30 мин и времето за печатење опционално со 4, 6 или 8 секунди. може да се постави.

Придобивките од манжетните на нозете

 • ги олабавува тешките, уморни нозе
 • олабавува грчеви мускули
 • поддржува циркулацијата на крвта и
 • го зголемува одливот на лимфата
 • може да го ублажи отокот и болката на нозете и крчкањето поврзани со венска инсуфициенција, дебелина или продолжено стоење
 • помага да се намали задржувањето на водата
 • помага да се стимулира движењето на стагнантната лимфна течност и токсините
 • идеален и за спортисти. Бидејќи со примена на манчетите за нозе, нозете се регенерираат многу побрзо и побрзото регенерирање резултира со зголемување на перформансите

RB CAM – тенки апликатор

Апликаторот RB CAM bodyslim се нанесува во пределот на колкот и ја стимулира и предната абдоминална област, странично на колкот и на задниот дел од долниот дел на грбот. Неговите вкупно 14 воздушни перничиња наизменично го масираат долниот дел од трупот, обезбедувајќи подобра циркулација на крвта на кожата и на основното ткиво.
Ако апликаторот за телото се користи заедно со манжетните на нозете, тој покрива голема површина, накратко, абдомен , нога, задник и грб.

Предности на RB CAM bodyslim апликаторот

 • Ако апликаторот за тело се користи заедно со манжетните на нозете, тој покрива голема површина, накратко, стомак, нога, задник и грб.

RB CAM – манжетна за рака

Манжетните на рацете масирајте целосно автоматски и нежно, почнувајќи од зглобот преку 5 делови до надлактицата. Така, циркулацијата на крвта се поддржува и затегнатите мускули се олабавуваат и започнува ефектот на лимфниот одлив. Печатењето може да се врши рачно во 8 различни дебелини (20 – 520 mmHg), времето на нанесување опционално со 15 или 30 мин и времето за печатење опционално со 4, 6 или 8 секунди. може да се постави.

Предности на манжетната за рака

 • Предности на манжетната за рака
 • ги олабавува тесните мускули
 • ја поддржува циркулацијата на крвта и го зголемува одливот на лимфата
 • може да го ублажи отокот и болката на рацете и зглобовите поврзани со венска инсуфициенција, дебелина или продолжено стоење
 • може да го намали задржувањето на водата
 • може да стимулира движење на стагнантна лимфна течност и токсини
 • идеален и за спортисти. Бидејќи со нанесување на манчетите за раце, рацете се регенерираат многу побрзо. И побрзото регенерирање резултира со зголемување на перформансите

Резервирајте терапија