Јаденус

Јадe-отсе смета како камен на смирување и хармонија.

Се вели дека има различни лековити ефекти.

Тоа е скапоцен камен и треба да доведе до јасност и структура. Покрај тоа, треба да предизвика внатрешен мир и толеранција.

Совршено за да го вклучиме нашиот тераписки кауч во него и да го користиме како камен за масажа за загревање.

Кревет за лекување на ‘рбетот со камења од жад

Внатрешните проектори се движат нагоре и надолу. Камењата од жад нежно го масираат грбот и испуштаат инфрацрвена топлина.

Jade Stone Lounger е развој помешан со традицијата на Далечниот Исток и новата технологија.

Со задоволство ја прилагодуваме температурата на вашите потреби.

Патентираните високотехнолошки грејни плочи направени од епоксиден јаглерод носат смирувачка топлина на телото над главната и подножната плоча.

Со надворешните проектори, болката во пределот на стомакот или градниот кош може да се третира на насочен начин.