Extendus

Може ли да се претставам?
Јас сум EXTENDUS, малку поинаквиот.

Како што можете да видите, јас не сум нормален стол.
Постои причина за мојот посебен изглед, бидејќи јас сум развиен да им помагам на оштетените од грбот или да ги спречам од тоа.

Сакам да ти вратам на грбот нешто што го губиш секој ден. Имено неколку милиметри од должината и подвижноста на вашето тело. Да, се намалувате неколку милиметри дневно поради гравитацијата и притисокот врз вашите интервертебрални дискови. Ги ослободувам вашите 23 интервертебрални дискови преку мојата функција за истегнување.

Ти ги истегнувам грбот и вратот, т.е. ‘рбетот.
И покрај мојот изглед, погодна сум за дремење. Можам и да ти го загреам грбот со притискање на копче.

Длабока релаксација за сите сетила

EXTENDUS е дел од нашиот концепт recoveryBest.

Тоа е холистичка програма развиена од лекари со која можете да ја намалите болката во грбот за неверојатно кратко време, да го зајакнете целиот организам и вашето здравје и на тој начин да стекнете целосно подобар квалитет на живот.

 • Значително помалку болки во грбот
 • Многу подобрен квалитет на спиење
 • Поголем капацитет на носивост
 • Регенерација на целиот организам
 • Длабоко опуштање на мускулите
 • Олеснување на хронични поплаки
 • Активирање на моќта за самолекување
 • Зголемени перформанси
 • Зголемување на виталноста и животната енергија

КОНЕЧНО БЕЗБОЛНО

EXTENDUS обезбедува максимално олеснување на интервертебралните дискови со благо истегнување на ‘рбетот.

 • Интервертебралните дискови се олеснуваат
 • Рбетните нерви го враќаат просторот
 • Блокациите може да се ослободат

Преку стимулацијата на нашите сетила
лизгајте во длабока релаксација.