Во професионалните кругови, каучот 8 во 1 е познат како сензорна осцилирачка мулти-модулација. Во линијата на производи, желбите на клиентите од цела деценија беа земени предвид и имплементирани со користење на најсовремена технологија.

Во лежалката 8 во 1, следните осум признати форми на терапија се комбинираат во еден велнес систем:

  • Магнетна резонанца
  • Вибрации
  • Звук
  • Глина
  • Музика
  • Масажа
  • Опуштање
  • Далеку инфрацрвена

Нашиот специјален: терапевтски кревет 8 во 1

1. Импулсна електромагнетна терапија
Генератор на магнетно поле за нискофреквентно и ниско-енергетско електромагнетно поле

2. Музикотерапија
Специјално компонираната музика му овозможува на телото да се опушти

3. Терапија со вибрации
70% вода во телото предизвикува над 70 трилиони телесни клетки да вибрираат

4. Звучна терапија
Според законот за резонанца, специјално пресметаните тонови и звуци конкретно прават поединечни области на телото да резонираат

5. Звучна терапија
Во инфрацрвениот опсег, слухот и ултразвучниот опсег, благи микровибрации се пренесуваат на телото

6. FernInfraRot-Therapy (FIR)
Природната сончева светлина се пренесува на телото со далечни инфрацрвени топлински зраци.

7. Терапија за релаксација
Октавата на поединечни фреквенции и модели на вибрации доведува до целосна релаксација за неколку минути

8. Микромасажа
Микромасажата се протега низ целиот организам вклучувајќи ја и психата

Резервирајте терапија