Телефонски број

+389 70 907 077

Адреса

Илиденска 18/А / 7 кат
Тетово 1200, Северна Македонија

}

Работно време

ПОН – ПЕТ -> 09:00 – 17:30 часот
Саб -> 09:00 – 13:30 часот

Ние би сакале да
слушам од тебе