За нас
BeStressless

Нашата мисија и вредности

Потрагата по пристапи за производство на енергија, но и зачувување на енергијата е нашиот фокус. Ние не поставуваме никакви ограничувања – ниту во технологијата ниту во традиционалните апликации. Со пристапот на холизмот ја правиме разликата .

Кои пристапи ги следиме? Ние ви помагаме во вашата лична грижа 360⁰ да го промовирате вашето здравје и кондиција (тело и ум). Ние ги комбинираме напредокот и традицијата со вашата сопствена терапија. Било да е за лекување, за опоравување, за закрепнување, за профилакса или за деацидификација ( detox ) на телото. Со многу специјална сеопфатна грижа, се обраќаме на вашето тело и на вашите стресни фактори и ви обезбедуваме се што ви треба.

Различни пристапи од избрани области на физиотерапија, применета Tpадиционална Kинеска Mедицина (Traditional Chinese Medicine (TCM)) и наука за исхрана ни овозможуваат да добиеме целокупна слика за вас. Различни видови анализи ни даваат показател како и во каква комбинација можеме да ви помогнеме. На крајот на краиштата, тоа е комбинацијата со која конкретно го насочуваме вашето тело и ум.

Сакаме да им помогнеме на луѓето да имаат подобар живот. Вие заслужувате подобар живот, па оттука и нашата визија:

Повеќе енергија за сите! – Дали е тоа се? – Да. – Како?

Развиваме ефикасни терапии против ментален и физички стрес. Најновите, специјално избрани високотехнолошки уреди гарантираат најдобра поддршка и најдобро можно успех. Техниката ја комбинираме со традиционалните методи како што се: масажа на раце како додаток, пеење чинии за намалување на стресот, традиционална кинеска медицина (TCM) со нов „метод со магнетно пенкало“. Ние ви помагаме да имате повеќе енергија за да го промените вашиот живот.

Повеќе енергија значи дека можете

  • подобро да се справи со стресот (и физички и психички)
  • подобар, поефикасен сон
  • никогаш повеќе не се уморни
  • елиминирање на многу несакани ефекти како што се главоболки итн
  • подобрување на имунолошкиот систем
  • Поконцентрирана и поефикасна работа
  • зголемете ги шансите за наоѓање работа

Марко Гаиринг

Здраво, јас се викам Марко Геринг, јас сум сопственик и извршен директор на компанијата. Јас сум Швајцарец, а мојот роден град е Сент Гален, роден сум 1967 година.

Јас сум обучен тренер за виталност. Како што кажува зборот, ме интересира се што се однесува на мојот живот. Да се ​​грижам за моето здравје е мојот повик.

Сакам да читам и да се едуцирам. Сакам да одам во природа за да ги искусам сите убави нешта. Животни, дрвја, бои, свеж воздух.

Ја сакам мојата работа, моја страст е да им помагам на луѓето. Затоа развивам терапии кои водат до успех и со задоволство го пренесувам моето знаење.