Restorate portion bags

25,40 €

Description

Due to the high-quality use of calcium, magnesium, iron, zinc, selenium, silicon, manganese, chromium and vitamin D in combination with our absorption-promoting Ayurvedic herbal aroma, Restorate is an ideal “night cap”.

 • NTC supports optimum nutrient intake
 • rich in zinc – contributes to normal acid-base
 • metabolism and to normal carbohydrate and fatty acid metabolisms
 • zinc contributes to normal fertility

Përshkrim

Për shkak të përdorimit me cilësi të lartë të kalciumit, magnezit, hekurit, zinkut, selenit, silikonit, manganit, kromit dhe vitaminës D në kombinim me aromën tonë bimore Ayurvedike që promovon përthithjen, Restorate është një “kapak nate” ideale.

 • NTC mbështet marrjen optimale të lëndëve ushqyese
 • i pasur me zink – kontribuon në normalizimin e acidit bazë
 • metabolizmin dhe metabolizmin normal të karbohidrateve dhe acideve yndyrore
 • zinku kontribuon në fertilitetin normal

Опис

Поради висококвалитетната употреба на калциум, магнезиум, железо, цинк, селен, силициум, манган, хром и витамин Д во комбинација со нашата ајурведска билна арома што ја поттикнува апсорпцијата, Restorate е идеална „ноќна капа“.

 • NTC поддржува оптимален внес на хранливи материи
 • богат со цинк – придонесува за нормално киселинско-базно
 • метаболизмот и нормалниот метаболизам на јаглени хидрати и масни киселини
 • цинкот придонесува за нормална плодност