ProShape All-in-1 Chocolat

37,29 €

Description

With the new vegan and lactose-free formula that fits various eating-habits, FitLine ProShape All-in-1* provides a complete meal replacement while you get in shape*.

Taste the new rich creamy vegan recipe which reveals a strong and intense aroma of chocolate. The unique flavor of chocolate for your ultimate pleasure.
Made with premium ingredients, plant-based proteins, natural extracts such as green coffee, green mate and nettle extracts, vitamins and minerals. All-natural flavors, with sweeteners from vegetable origin and free from preservatives.

* Substituting two of the main daily meals of an energy-restricted diet with meal replacements contributes to weight loss. Substituting one daily meal of an energy restricted diet with a meal replacement contributes to the maintenance of weight after weight loss

Përshkrim

Me formulën e re vegane dhe pa laktozë që përshtatet me zakone të ndryshme të të ngrënit, FitLine ProShape All-in-1* ofron një zëvendësim të plotë të vaktit ndërsa jeni në formë*.

Shijoni recetën e re të pasur kremoze vegane e cila zbulon një aromë të fortë dhe intensive të çokollatës. Shija unike e çokollatës për kënaqësinë tuaj më të madhe.
Bërë me përbërës premium, proteina me bazë bimore, ekstrakte natyrale si kafeja jeshile, ekstraktet e matesë së gjelbër dhe hithrës, vitamina dhe minerale. Aromë tërësisht natyrale, me ëmbëlsues me origjinë bimore dhe pa konservues.

* Zëvendësimi i dy prej vakteve kryesore ditore të një diete të kufizuar me energji me zëvendësues të vakteve kontribuon në humbjen e peshës. Zëvendësimi i një vakti ditor të një diete të kufizuar me energji me një vakt zëvendësues kontribuon në ruajtjen e peshës pas humbjes së peshës

Опис

Со новата веганска формула и без лактоза која одговара на различните навики во исхраната, FitLine ProShape All-in-1* обезбедува целосна замена на оброк додека сте во форма*.

Вкусете го новиот богат крем вегански рецепт кој открива силна и интензивна арома на чоколадо. Уникатниот вкус на чоколадо за ваше врвно задоволство.
Направено со премиум состојки, растителни протеини, природни екстракти како зелено кафе, екстракти од зелена мате и коприва, витамини и минерали. Целосно природни вкусови, со засладувачи од растително потекло и без конзерванси.

* Замената на два од главните дневни оброци од енергетски ограничената диета со замена за оброци придонесува за губење на тежината. Замената на еден дневен оброк од енергетска ограничена диета со замена за оброк придонесува за одржување на тежината по губење на тежината