PowerCocktail Junior can

34,00 €

Description

 • with calcium needed for the maintenance of normal bones and teeth
 • with magnesium contributes to the maintenance of normal bones and teeth
 • rich in selenium – contributes to the normal function of the immune system
 • rich in vitamin C – Vitamin C contributes to normal energy-yielding metabolism
 • NTC supports optimum nutrient intake with steviol glycosides from Stevia

Përshkrim

 • me kalcium të nevojshëm për mirëmbajtjen e kockave dhe dhëmbëve normalë
 • me magnez kontribuon në ruajtjen e kockave dhe dhëmbëve normalë
 • i pasur me selen – kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar
 • i pasur me vitaminë C – Vitamina C kontribuon në metabolizmin normal të prodhimit të energjisë
 • NTC mbështet marrjen optimale të lëndëve ushqyese me glikozide steviol nga Stevia

Опис

 • со калциум потребен за одржување на нормални коски и заби
 • со магнезиум придонесува за одржување на нормални коски и заби
 • богат со селен – придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем
 • Богат со витамин Ц – Витаминот Ц придонесува за нормален метаболизам што дава енергија
 • NTC поддржува оптимален внес на хранливи материи со стевиол гликозиди од стевиа