Fitline IB5

29,90 €

Description

‘FitLine IB5 delivers on the spot a combination of natural active ingredients¹ that support your immune system.²

Feel supported by the natural strength from extracts of Thyme, Mint, Ginger, Grapefruit, Cloves and Yeast B glucan. With it s pocket size Fitline IB5 is always ready on the spot whenever you need it. Support everyday your cells¹  and  your body’s defenses.²  

FitLine IB5 is additionally rich in vitamin A, Riboflavon and Biotin which contribute to the maintenance of normal mucous membranes.

¹Contains vitamin E contributes to the protection of cells from oxidative stress. 
²With vitamin A, D and B12 contribute to the normal function of the immune system

Përshkrim

‘FitLine IB5 ofron në vend një kombinim të përbërësve aktivë natyralë¹ që mbështesin sistemin tuaj imunitar.²

Ndjeheni të mbështetur nga forca natyrale nga ekstraktet e trumzës, nenexhikut, xhenxhefilit, grejpfrutit, karafilit dhe glukanit të majave B. Me madhësinë e tij xhepi Fitline IB5 është gjithmonë gati në vend sa herë që ju nevojitet. Mbështetni çdo ditë qelizat tuaja¹ dhe mbrojtjen e trupit tuaj.²

FitLine IB5 është gjithashtu i pasur me vitaminë A, Riboflavon dhe Biotinë të cilat kontribuojnë në mirëmbajtjen e mukozave normale.

¹Përmban vitaminë E kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
²Me vitaminën A, D dhe B12 kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar

Опис

„FitLine IB5 испорачува на лице место комбинација од природни активни состојки¹ кои го поддржуваат вашиот имунолошки систем.²

Чувствувајте се поддржано од природната сила од екстракти од мајчина душица, нане, ѓумбир, грејпфрут, каранфилче и квасец Б глукан. Со својата џебна големина, Fitline IB5 е секогаш подготвен на лице место секогаш кога ви треба. Секојдневно поддржувајте ги вашите клетки¹ и одбраната на вашето тело.²

FitLine IB5 е дополнително богат со витамин А, рибофлавон и биотин кои придонесуваат за одржување на нормална слузница.

¹Содржи витамин Е придонесува за заштита на клетките од оксидативен стрес.
²Со витаминот А, Д и Б12 придонесуваат за нормална функција на имунолошкиот систем