Fitline Generation 50+

97,04 €

Description

‘Fitline Generation 50+, as an additive to our worldwide well-known PowerCocktail, is especially designed to answer the specific needs of golden-agers.

In combination with the PowerCocktail, FitLine Generation 50+ brings nutrients that support your body over 50. With its special composition of Omega-3 fatty acids, Lutein, Isoflavone, Coenzym Q10 and Ginseng, it’s the ideal addition to maintain your brain function1, heart function2 and vision3.
¹ In combination with FitLine PowerCocktail, Vitamin C contributes to normal functioning of the nervous system and Vitamin B6 (Pyridoxin), vitamin B12 (Cobalamin) and vitamin C contribute to normal psychological function
² In combination with FitLine PowerCocktail: Thiamine contributes to the normal function of the heart 
³ In combination with FitLine PowerCocktail, Riboflavin and Vitamin A contribute to the maintenance of normal vision.

Përshkrim

‘Fitline Generation 50+, si një shtesë për PowerCocktail-in tonë të mirënjohur në mbarë botën, është krijuar posaçërisht për t’iu përgjigjur nevojave specifike të golden-agers.

Në kombinim me PowerCocktail, FitLine Generation 50+ sjell lëndë ushqyese që mbështesin trupin tuaj mbi 50 vjeç. Me përbërjen e tij të veçantë të acideve yndyrore Omega-3, Lutein, Isoflavone, Coenzym Q10 dhe Xhensen, është shtesa ideale për të ruajtur funksionin e trurit tuaj1, zemrën. funksioni2 dhe vizioni3.

¹ Në kombinim me FitLine PowerCocktail, Vitamina C kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor dhe Vitamina B6 (Pyridoxin), vitamina B12 (Cobalamin) dhe vitamina C kontribuojnë në funksionin normal psikologjik
² Në kombinim me FitLine PowerCocktail: Tiamina kontribuon në funksionin normal të zemrës
³ Në kombinim me FitLine PowerCocktail, Riboflavin dhe Vitamina A kontribuojnë në ruajtjen e shikimit normal.

Опис

„Fitline Generation 50+, како додаток на нашиот светски добро познат PowerCocktail, е специјално дизајниран да одговори на специфичните потреби на Golden-Ages.

Во комбинација со PowerCocktail, FitLine Generation 50+ носи хранливи материи кои го поддржуваат вашето тело над 50 години. Со својот специјален состав од омега-3 масни киселини, лутеин, изофлавон, коензим Q10 и женшен, тој е идеален додаток за одржување на функцијата на вашиот мозок1, срце функција2 и визија3.
¹ Во комбинација со FitLine PowerCocktail, витаминот Ц придонесува за нормално функционирање на нервниот систем, а витаминот Б6 (пиридоксин), витаминот Б12 (кобаламин) и витаминот Ц придонесуваат за нормална психолошка функција
² Во комбинација со FitLine PowerCocktail: Тиаминот придонесува за нормална функција на срцето
³ Во комбинација со FitLine PowerCocktail, рибофлавин и витамин А придонесуваат за одржување на нормалниот вид.