Antioxy (Zellschutz) Orange

42,35 €

Description

FitLine Antioxy* is now available with an upgraded formula. The composition has been enriched with an innovative combination of natural polyphenols from special extracts and concentrates of berries, fruits, vegetables, herbs, and spices. Support your immune system** and protect your cells form oxidation* with this delicious, orange-flavored drink. FitLine Antioxy* contains our exclusive NTC® for a high bioavailability of nutrients, vitamins and minerals.

*Selenium, Vitamin E, Vitamin C contribute to the protection of cells from oxidative stress. **Selenium and Vitamin C contribute to the normal function of the immune system

Përshkrim

FitLine Antioxy* tani është në dispozicion me një formulë të përmirësuar. Përbërja është pasuruar me një kombinim inovativ të polifenoleve natyrale nga ekstrakte dhe koncentrate të veçanta të manave, frutave, perimeve, barishteve dhe erëzave. Mbështetni sistemin tuaj imunitar** dhe mbroni qelizat tuaja nga oksidimi* me këtë pije të shijshme me aromë portokalli. FitLine Antioxy* përmban NTC® ekskluzive për një biodisponibilitet të lartë të lëndëve ushqyese, vitaminave dhe mineraleve.

*Seleni, Vitamina E, Vitamina C kontribuojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. **Seleni dhe Vitamina C kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar

Опис

FitLine Antioxy* сега е достапен со надградена формула. Составот е збогатен со иновативна комбинација на природни полифеноли од специјални екстракти и концентрати од бобинки, овошје, зеленчук, билки и зачини. Поддржете го вашиот имунолошки систем** и заштитете ги вашите клетки од оксидација* со овој вкусен пијалок со вкус на портокал. FitLine Antioxy* го содржи нашиот ексклузивен NTC® за висока биорасположивост на хранливи материи, витамини и минерали.

*Селен, витамин Е, витамин Ц придонесуваат за заштита на клетките од оксидативен стрес. **Селенот и витаминот Ц придонесуваат за нормална функција на имунолошкиот систем