Activize Oxyplus can

31,90 €

Description

FitLine Activize Oxyplus delivers the ingredients that contribute to normal energy-yielding metabolism in our bodies. Ideal in the morning.

  • NTC supports optimum nutrient intake
  • rich in vitamin B6 and vitamin C – contributes to normal energy-yielding metabolism
  • with vitamin B2 (riboflavin) and niacin – contribute to the reduction of tiredness and fatigue

Përshkrim

FitLine Activize Oxyplus jep përbërësit që kontribuojnë në metabolizmin normal të prodhimit të energjisë në trupin tonë. Ideale në mëngjes.

  • NTC mbështet marrjen optimale të lëndëve ushqyese
  • i pasur me vitaminë B6 dhe vitaminë C – kontribuon në metabolizmin normal të prodhimit të energjisë
  • me vitaminë B2 (riboflavin) dhe niacinë – kontribuojnë në uljen e lodhjes dhe lodhjes

Опис

FitLine Activize Oxyplus ги испорачува состојките кои придонесуваат за нормален метаболизам што дава енергија во нашите тела. Идеален наутро.

  • -NTC поддржува оптимален внес на хранливи материи
  • богат со витамин Б6 и витамин Ц – придонесува за нормален метаболизам што дава енергија
  • со витамин Б2 (рибофлавин) и ниацин – придонесуваат за намалување на замор и замор